vrijdag 16 november 2012

Dinsdag 13-11-2012 een leuke en gezellige dag gehad op de Veluwe met de quiltbee "de Sweetbees".

Eerst naar Putten naar de quiltwinkel. Zij verkopen ook hele leuke babykleertjes en zo.

Vervolgens naar Ermelo om te lunchen. Prachtige zaak, leuk personeel en lekker eten. De naam is De Proeverij en dit is hun website http://www.proeverijdeontmoeting.nl/. Een aanrader echt waar.

Hierna door naar Elspeet naar Mennorode. Hier was een tentoonstelling van Artquilts. Toch wel iets heel anders dan ik gewend ben, maar er zaten echt mooie stukken tussen.
 
Er waren ook dames bezig met quilten. Nee niet de artquilts, maar de traditionele quilt. We hebben daar hun werk uitgebreid bekeken en een praatje gemaakt. Zij hadden er een quiltmidweek. Heb wel een paar foto's van werkstukken gemaakt, maar ben vergeten een overzichtsfoto te maken. Dames mochten jullie dit lezen. Het was erg leuk om jullie te ontmoeten.

Van Ermelo naar Mennorode zijn we door de bossen gereden. Wat mij betreft had de rit wel tien keer langer kunnen zijn. Wat was het prachtig en rustig. Ben geloof ik maar drie auto's tegengekomen.

En heb ik nog iets gekocht. Jazeker, wat lapjes en minikersthuisjes. Dit laatste is kartonnage en dat wilde ik wel eens proberen. Daar moet ik dus nog wel leuke stofjes voor zoeken, maar ik heb vast wel wat in mijn voorraad. En omdat ze klein zijn ga ik eerst eens in mijn scraps kijken.

Ook foto's gemaakt, maar die staan nog op de digi.
 
 
 

3 opmerkingen:

 1. Zo heb jij een drukke dag gehad, maar wel super leuk zo te lezen ben héél benieuwd naar je minni Kersthuisjes van kartonage!!!
  Grtjs, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees het en ik was in Elspeet in Mennorode dus die week. Kan niet anders dan dat je bij ons bent binnen gestapt.


  Rudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marjolein, zou je mij willen mailen? Ik heb nog een verrassing voor je...
  Mijn mailadres is: mbwquilts @ gmail.com (de spaties eruit halen).
  Dank je! Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen