vrijdag 16 november 2012

Avondje uit

Woensdagavond 14-11-2012 naar de Ladysnight van de Intratuin geweest. Druk dat het was, we moesten de auto echt wel kilometers weg parkeren. Maar niet getreurd er was een opstappunt waar we in een limousine konden stappen. Echt zo een waarvan je denkt: mag het een metertje meer zijn. Was een hele ervaring. Op de heenreis in een witte sedanachtige. Wel lastig instappen, maar het ging. Op de terugreis in een zware hummer. Ook een van een paar meter meer. Hier ging het instappen erg lastig, maar het is gelukt. Het uitstappen was een probleem. Heb me er uiteindelijk als het ware uit laten glijden.
Van binnen zag het er allemaal geweldig uit. Video aan met de Toppers. Glazen staan klaar en er staat een dichte fles champagne. Bleef dicht hoor. Plafond met kleine lichtjes die van kleur veranderen. Net kerstverlichting.
Maar wat heb je weinig hoofdruimte in zo'n limousine. Denk niet meer dan een klein meter. Je kunt je alleen diepgebogen erin voortbewegen.
Maar j
a, het was een geweldige ervaring, maar niet een die we willen herhalen.

Donderdagavond 15-11-2012 zijn we naar de Starnight van Groenrijk geweest. Hier waren aanzienlijk minder mensen. Konden zelfs de auto gewoon kwijt.
Ook deze avond was leuk, maar heel anders dan bij Intratuin.

Al met al twee leuke avonden gehad.
En vanavond, nou gewoon TVOH.
 
Foto's staan op de digi van DD2. Dus helaas.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten