maandag 17 juni 2013

Quiltje op plaats van bestemming

Gisteren was mijn zus jarig. Gezellige middag gehad. We doen niet echt meer aan cadeautjes, maar soms kom je iets tegen dat boekdelen spreekt. Zo ook het tegeltje met magneetje dat ik vond bij De Tuinen. De exacte tekst weet ik niet meer, maar het was iets als: een zus is iemand met wie je ene verleden deelt, een heden en toekomst hebt en die je accepteer voor wie en wat je bent.
Ze was er stil van.

Haar dochter was drie weken geleden getrouwd en daarvoor heb ik een quiltje gemaakt. Als stofje heb ik reststof gebruik van een jurk, die zij eens gemaakt heeft voor de Elf Fantay Fair.
Omdat de trouwerij heel klein gehouden was, kon ik het haar niet eerder geven. En dat heb ik dus gisteren gedaan. Ze (de dochter natuurlijk) herkende de stof gelijk. Dus dat was erg leuk. Haar man vond het quiltje ook gelijk geweldig. Dus ik was helemaal blij. Dat snappen jullie wel.

 Hier is het quiltje.
Het is een ontwerp van Wendy Vosters (klik). Ik heb het wat aangepast.2 opmerkingen:

  1. Een beeldig quiltje, en ik heb nog een tip voor jouw zus die anti slip zocht en niet vond voor haar liniaal: transparante nagellak schijnt goed te werken, gewoon een beetje op een paar plekken op de onderkant van de liniaal doen.

    BeantwoordenVerwijderen