woensdag 1 januari 2014

2014 is begonnen en dus ...
Het nieuwe jaar is begonnen, maar ik kan maar niet op gang komen. En dat terwijl wij het echt rustig hebben gehad. En ook in de straat is het superrustig geweest. Blijkbaar waren alle buren elders, alhoewel ik dat niet echt geloof. Voordeel is dat we nu de straat niet hoeven vegen. Dat was weleens anders.
Nu zet ik ieder jaar op de eerste dag een paar leuke website neer. Ik heb even gekeken of ze er nog zijn, en jawel hoor, nog volop aanwezig.
Dus hier volgen ze.

Bij deze kun je maar beter een kan koffie, thee of wat dan ook erbij nemen, want je bent er wel een poosje zoet mee. En ik raad je aan om ook de details eens goed te bekijken.
http://www.amishcountrylanes.com/

Laat je hier vooral niet afschrikken door de taal. Gewoon even naar beneden scrollen, dan gallery aanklikken en met de muis over de pagina gaan tot je een aanklikbaar tekstje vind. En dan maar gewoon genieten.
http://5.pro.tok2.com/~mic/index.html

Tja en als je dan toch nog even verder wilt kijken (hoeft niet allemaal in een keer hoor), dan heb ik hier nog een hele mooie.
http://www.ub54.ch/gubler/show/base0.html

Nog iets meer bekijken. Nou, hier kun je eens zien wat er nog zo verder gebeurt in quiltland.
Op een van de icoontjes klikken en je zit zo ergens anders in Europa. En kun je de taal niet lezen, gewoon genieten van de mooie quilts.
http://www.e-q-a.eu/

Zo kun je wel de komende dagen doorkomen.
Nu maar eens zien of ik op gang kan komen. Gaat vast nog wel lukken vandaag.

In ieder geval voor iedereen een goed en quiltig 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten